China Beschikbare Vape-Peul fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Chi Xinyu

Telefoonnummer : 15904400421

Free call

Hoe te dagelijks „onderhouds“ verstuiver?

July 26, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te dagelijks „onderhouds“ verstuiver?

1、 hoe te om de verstuiver normaal schoon te maken?

 

Er zijn vele manieren om de verstuiver, zoals met alcohol, water, ultrasone schoonmakende machine etc. schoon te maken. Om persoonlijke gemeenschappelijke reinigingsmethodes, voorbereiding vandaag te delen: zuiveringszout, een kom water, pincet, een aantal schoonmakende handdoeken of stofvrij document.

 

A, decompositie van de verstuiver, verstuiver kan worden verdeeld in: de basis, oliecompartiment, baseert drie belangrijke delen. Na het demonteren van de verstuiver, te volgen al rubberringsverwijdering, als u bang bent om de rubberringsplaatsing te herinneren, gelieve de demontageorde van de rubberringspositie, maar te moet aandacht besteden proberen om de kleine vervangstukken niet te verwijderen, schoonmakend in het verlies van kleine toebehoren gebeur van tijd tot tijd.


B. Zuiveringszout van het gebruiks1:20 en koud (warm) water zich goed het te mengen. Demonteer de rubberringsverstuiver doorweken in het water, 10 minuten later zult u zien het water lichtgeel wordt. Op dit punt, kunt u een weinig het bewegen doen, zodat de verwijderde verstuiversonzuiverheden. Gebruikspincet om uit aan een andere kop te vissen.


C, spoeling goed met water, gebruikt een droge vod of een keukenrol om het water op de verstuiver te drogen, of het te drogen.


Nota: het zuiveringszout kan de smaak van verstuiver verwijderen kan onzuiverheden, het zuivere water kan schoonmaken niet de geur van tabaksolie volledig verwijderen.

 

2、 hoe te om de verstuiver wanneer niet in gebruik redelijk op te slaan?

 

Nu is het grootste deel van de verstuiver 304, roestvrij staal 316, dat wij hebben gebruikt hoe te op te slaan?


Eerst en vooral, maak de verstuiver, na het schoonmaken schoon, moeten ervoor zorgen dat de verstuivers droge, droge rubberring en geen bovenmatige waterparels, zo zo te roesten niet om. Terwijl het assembleren van de verstuiver, kunt u een weinig zuivere VG op de rubberring en de draden betten vermijden roestend en sluitend van de verstuiversdraden en aan de lucht drogend van de rubberring. wegens het gebruik van zuivere VG ook niet de geur van de verstuiversopbrengst zal laten.


3, verstuiver hoe te gebruiken kunnen het leven uitbreiden

 

De verstuiver is een metaalcomponent, een oud gestandaardiseerd niet gebruik, besteedt geen aandacht aan details kan het schroefschroot, draad het krassen veroorzaken, is de olielekkage het rubberringsschroot, komt de misvorming van het isolatiestootkussen voor. Dan hoe kunnen wij het leven van het gebruik van het verlengen?

 

A, zouden wij aandacht aan het gebruik van de productie van atomiseringskern moeten besteden, kan het sluiten van de draad op zijn plaats, niet om aan dood herinneren zich te schroeven.


B, de draad van de verstuiversinterface het krassen is vaak het installatieproces, zodat zouden wij aandacht aan de installatie van draden moeten besteden kunnen grof geweld geen installatie gebruiken, om de helft van te steunen een draai, zodat de draden alvorens vast te schroeven dokten.


C, de lekkage van de verstuiversolie is de belangrijkste reden wij de verstuiver opgeven, alvorens het afdanken van de verstuiver te bevestigen, gelieve een ernstige atomiseringskern opnieuw te doen bevestigen of het een probleem met de structuur van de verstuiver zelf is, na zich het concentreren op de rubber te controleren ringsverbinding.


D, het branden de onregelmatigheden van het draadproces, temperatuur het oververhitten zal leiden tot de fusiemisvorming en schroot van het isolatiestootkussen. Op dit ogenblik kunnen wij de het branden tijd verkorten, of intermitterend verwarmen liet de verstuiver die de integriteit van het isolatiestootkussen koelt te verzekeren.

 

4、 hoe lang de verstuiver kan duren?

 

De verstuiver uiteindelijk hoe lang het kan worden gebruikt, deze vraag is opgehouden met acht wanneer newbie vraagt. En dezelfde verstuiver om twee te kopen denkt vervangbare toebehoren, en vond later dat er geen punt is. Het lichaam van de verstuiver is een zeer stevig metaalpunt. De verstuiver gemakkelijk te verliezen is sommige delen, zoals: _glas bak, rubber ring, schroef, draad, isolatie stootkussen dergelijk klein toebehoren, meesten van de product ver*pakken komen met toebehoren zak.

 

Het verstuiversgebruik of nutteloos, de correcte verrichting en het schoonmaken, onderhoud, zullen zeer het leven van de verstuiver verhogen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in